Áprilisban és májusban megcsodálhatják a tavasz kezdetánek ??julÓ fáit, a virágba borulÓ réteket, a friss, zöldülö füvet, a bÓdítÓ virágillatokat, a tiszta, kék eget. Ez az ideális idöszak átélni a természet ujjászületését, valamint a csodálatos kápek kászítésére!

Nem kell elszalasztani egy kerékpárt??rát az Erdély elbüvölö, középkori  falvaiban! Ez egy nagyszerü alkalom e vídék felfedezésére!

primavara 

Ne feledd: felejthetetlen élmányekkel gazdagodhatsz az év minden évszakában!

December - január - a teli és minden "fehér és hÓval borított" élmények idöszaka.

J??lius - augusztus - a meleg, a csillagok alatt töltött nyári éjszakák, a hossz?? nappalok és gabonával teli mezök idöszaka.

OktÓber - november - a természet által kinált színelöadás és a fotÓk készítésére ideális lágy, szelíd napsütés idöszaka. 

 

Magazin
Harman 14

Harman 14

Magazin

Erődtemplomok Multimédia CD - 15 EUR

Több mint 400 kép jellemez 44 erdélyi szász falut és ezek erödtemplomait. Történelmi tények, építészeti információk, 19 helyi legenda és a települesek interaktiv térképe, szótár, mindezek egy könnyen kezelhetö interfész segíségével. Az információk a CD-n 7 nyelven ismertettek (magyar, román, angol, német, francia, spanyol és katalán), és részletes információkat tartalmaz a környékröl és az erödtemplomokról (beleértve a 7 UNESCO listáján megjelenö erödtemplomot), egy világos képet festve az erdélyi szász kulturális örökségről.
Évszakok
Évszakok
Áprilisban és májusban megcsodálhatják a tavasz kezdetánek ??julÓ fáit, a virágba borult réteket, a friss, zöldülö füvet, a bÓdito virágillatokat, a tiszta kék eget. Ez az ideális idöszak átelni a természet ??jjászületését és csodálatos képek készítésére!
Elmenyek
Elmenyek
Íme pár dolog, melyet semmiképpen nem kell elmulasztanod.
Helyi izek, Aromak
Helyi izek, Aromak
Egy igazán egyedi elmény átélése érdekében, nem kell elszalasztanod a helyi izek, ínycsiklandozÓ falatok ízlelését.
Orokseg
Orokseg
Az erödtemplomok egyedi és különleges tünemények, melyek egész EurÓpa területén csak pár helységben lelhetök. Több mint 300 szász erödtemplom létezett Erdélyben. Egyesek etüntek, más templomok tünöfélben, de legtöbb közülük büszkén állja helyét, akár elhagyatott vagy elfelejtett falvakban is.