28 Ápr 2012 - 28 Ápr 2012

Kulturális lakoma, melyet rendszerint a hónap utolsó szombatján rendeznek valamelyik építészeti műemlék közelében, ahol  ínyencfalatok mellett, izgalmas témák kerülnek terítékre.
 
A Transilvanian Brunch /Erdélyi villásreggeli 2008-ban jelent meg. A Hartbach /Hortobágy /Hârtibaciu Kistérségi GAL  a Hortobágy völgyében élők egymás kölcsönös megismerését és együttműködését célzó rendezvény.

A 2010-es szezonban ezek az események kulturális mozzanatokkal is bővültek.  Többnyire művészi események,  koncertek, kiállítások, helyi diákok színi előadásai láthatóak, ezek színhelye az erődtemplom és udvara.

Az eseményen való részvétel  40,- lej/személy (gyerekeknek ingyenes). Jelenkezés:  info@reky-travel.de / Cristian Cismaru vagy transilvanian.brunch@gal-mh.eu / Jochen Cotaru vagy telefonon:  0040-(0)722-396.755.
Magazin
Harman 14

Harman 14

Magazin

Fotóalbum - 15 EUR

Fedezd fel Erdélyt - Terra Ultrasilvana- az "erdö elö" területét, egy századokon át érintetlenül maradt kulturális vídéket! Kutasd fel az Erdély déli részén fekvö tájat, a több mint 200 fotón keresztül. Az album megkapható angol és német nyelveken, 21 X 28 cm-es formátumú, 128 oldalban összefoglalva.
Évszakok
Évszakok
Áprilisban és májusban megcsodálhatják a tavasz kezdetánek ??julÓ fáit, a virágba borult réteket, a friss, zöldülö füvet, a bÓdito virágillatokat, a tiszta kék eget. Ez az ideális idöszak átelni a természet ??jjászületését és csodálatos képek készítésére!
Elmenyek
Elmenyek
Íme pár dolog, melyet semmiképpen nem kell elmulasztanod.
Helyi izek, Aromak
Helyi izek, Aromak
Egy igazán egyedi elmény átélése érdekében, nem kell elszalasztanod a helyi izek, ínycsiklandozÓ falatok ízlelését.
Orokseg
Orokseg
Az erödtemplomok egyedi és különleges tünemények, melyek egész EurÓpa területén csak pár helységben lelhetök. Több mint 300 szász erödtemplom létezett Erdélyben. Egyesek etüntek, más templomok tünöfélben, de legtöbb közülük büszkén állja helyét, akár elhagyatott vagy elfelejtett falvakban is.