Egy igazán egyedi elmény átélése érdekében, nem kell elszalasztanod a helyi izek, ínycsiklandozÓ falatok ízlelését.:

- Tan??ja lehetsz a természetes méz elöállításának. KÓstolgathatsz azonnal a kaptárbÓl valÓ kivétel után. (...csak ne magad probáld...)
- Hallgassd a helyi meséket, Óriásokkal, sárkányokkal a föszerepben  
- Izleld a berethalmi bort és a környéken elöállított alma szörpöt
- Probálj részt venni egy "pálinka gyülésen", "életvídám helybeliek" jelenlétében 
- Légy hallgatÓja a brassÓi Fekete Templom orgonakoncertjének
- Fedezd fel "Dracula" igaz történetét (az elnevezés eredetét és aze, hogy miként válik egy kis történelmi tény egy nagyon népszerü, eladhatÓ, sikeres legendávé)

Magazin
Harman 14

Harman 14

Magazin

Az én Falum, Templomom és az én Meséim - 15 EUR

Johann Schaas, a riomfalvi (ném. Reichesdorf, Reichersdorf, románul Richiş) szász templom gondnoka, felejthetetlen emlékeit szász tájszólásban osztja meg velünk, arról az Erdély-i helységről, melyet szeretett, és melyet a kedvező történelmi viszonyok közepette sem hagyott el. Dokumentumfilm, 52 perc. Feliratok: román, angol, német, francia, olasz, magyar.
Évszakok
Évszakok
Áprilisban és májusban megcsodálhatják a tavasz kezdetánek ??julÓ fáit, a virágba borult réteket, a friss, zöldülö füvet, a bÓdito virágillatokat, a tiszta kék eget. Ez az ideális idöszak átelni a természet ??jjászületését és csodálatos képek készítésére!
Elmenyek
Elmenyek
Íme pár dolog, melyet semmiképpen nem kell elmulasztanod.
Helyi izek, Aromak
Helyi izek, Aromak
Egy igazán egyedi elmény átélése érdekében, nem kell elszalasztanod a helyi izek, ínycsiklandozÓ falatok ízlelését.
Orokseg
Orokseg
Az erödtemplomok egyedi és különleges tünemények, melyek egész EurÓpa területén csak pár helységben lelhetök. Több mint 300 szász erödtemplom létezett Erdélyben. Egyesek etüntek, más templomok tünöfélben, de legtöbb közülük büszkén állja helyét, akár elhagyatott vagy elfelejtett falvakban is.